Jó reggelt!

Aamiainen on nautittu.

Voin suositella kaikille Budapestiin suuntaaville Atlas City Hotellia. Sijainti on keskustassa, kävelemällä pääsee isoihin kauppoihin ja jos haluaa suunnata vähän etäämmälle, niin metro ja tramway menee moniin eri suuntiin myös todella läheltä.

Hotellissa buffet aamiainen. Tuotteet ovat fressin näköisiä. Makkarat ja kokkeli, jotka ovat lämpimänä esillä, ovat paljon maukkaampia kuin monissa suomalaisissa hotelleissa. Kyllä se näin on että se ketjuuntuminen hotelleissa ja Suomen kallis hintataso ajaa myös laatua alaspäin! Jää se yksilöllisyys pois valikoimista, joka on erittäin tärkeää tämän päivän hotelliasiakkaille.

Täällä kahvilat pursuavat toinen toistaan herkullisempiä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Suuri osa valmistetaan paikan päällä kahviloissa, jonka kyllä huomaa lähestulkoon hurmaavasta tuoksusta kun avaa kahvilan ulko-oven ja astuu sisään. Herkullisen leivonnaisen kruunaa maittava cappuccino, latte tms. kahvijuoma, joita löytyy listalta suuri määrä.

No niin aurinkokin alkaa mukavasti paistaa. Ennustuksien mukaan tänäänkin lämpömittarin pitäisi kohota lähelle 20 astetta.

Viszlát!