Terve!

Tässäpä on viikonloppu kierrelty kauppoja, ostoskeskuksia ja kauppahalleja, joista löytyy toinen toistaan herkullisempia unkarilaisia ruokia ja leivonnaisia, sekä muutakin ostettavaa.

Ei sen ruuan todellakaan tarvitse olla kallista ollakseen hyvää. En maksaisi Suomessa 30 euroa yhdestä ravintola annoksesta, kun sillä syö täällä katukeittiöstä viikon ajan jokapäivä ja saa vielä limukatkin. Cola tölkki ravintolassa 30-35 senttiä.

Tramway (ratikka) liikenne toimii todella hyvin, kuin myös metrotkin. Niillä oppii myös todella helposti sukkuloimaan paikasta toiseen. Jos sattuu ajamaan vähän ohi, niin ei tarvi kyllä paria minuuttia pidempää odottaa, niin pääsee ajelemaan takaisin päin. Pitäisi jonain päivänä käydä Gellertin kylpylässä. Sinne taidan kävellä hotellilta. Matkaa on reilut 2 km. Matkalla voi katsella ja kuvata vanhoja linnoja.

Käveltyä tuli ensimmäisen 4 päivän aikana ainakin 60 km. Sitten vähemmissä määrin, kun tuli liput hommattua julkisiin kulkuneuvoihin, mutta kuitenkin joka päivä vähintään se 5 km.

Tänäänkin lämpö nousi melkein 20 asteeseen, vaikka oli aika sumuista.

Huomenna taitaa olla museo päivä. Sunnuntaisin Budapestissa on aikalailla kaupat kiinni. Poikkeuksia lukuunottamatta.

Palaillaan ensikerralla!!!